به گزارش خبرگزاری مهر، یاسین خسروی کودک آسمانی بجنوردی و عضو مکاتبهای مرکز آفرینشهای ادبی کانون پرورش فکری ک.دکان و نوجوانان در استان خراسان شمالی اردیبهشت امسال در حالی دارِ فانی را پس از تحمل بیماری سرطان وداع گفت که دعاهای خالصانه و صمیمی او در پنجمین جشنواره سراسری دستهای کوچک دعا شرکت داده شده بود.
یاسین 6 ساله که دعاهای کودکانهاش عنوان دوم بخش سراسری این جشنواره را به دست آورده است، پای سفره هفت سین نوروز امسال از خدای خود خواسته بود که "کاش تو بهار و تابستونم هوا سرد بشه و هیچ خونهای بخاری نداشته باشه تا مجبور نشم کلاهمو از سرم در بیارم."
ذهن پرسشگر او به دنبال یافتن پاسخی برای این سوال بود که چرا بیماران سرطانی با شیرین درمانی (شیمی درمانی) معالجه میشوند و میان نام این درمان سخت و دردآور با شیرینی چه رابطهای وجود دارد؟ آنجا که میگوید: "خدایا من نمیدونم چرا اسم این سرم لعنتی رو (که اینهمه درد داره) گذاشتن شیرین درمانی و هر وقت از بابا و مامان و حتی دکتر میپرسم فقط میخنده اما اونروز دیدم یکی از بچهها که شیرین درمانیش تموم شده بود برای همه شیرینی آورد."
یاسین در نوشته دیگری آرزو کرده است تا وقتی که بزرگ شد دکتر شود و از پزشک معالجش یک عالمه آزمایش خون بگیرد تا دل همه بچههای محک خنک شود!
برگزار کنندگان جشنواره "دستهای کوچک دعا" از مادر و پدر یاسین دعوت کردهاند تا در مراسم اهدای جوایز این جشنواره که روز پنجم تیر همزمان با میلاد حضرت امام علی(ع) در تبریز برگزار میشود شرکت و جایزه یاسین را دریافت کنند.
اثر یاسین از میان بیش از 62هزار دعای کودکان و نوجوانان ایرانی و خارجی رسیده به دبیرخانه جشنواره برگزیده شده است.
رقیه هاشمی مادر یاسین خسروی و کارشناس ادبی کانون استان خراسان شمالی با راهاندازی وبلاگی با عنوان همه یاسینهای کوچک من نوشته است: در این وبلاگ دلتنگیهای یک مادر نمایش داده میشود و گاهی گریزی بر زندگی کودکان سرطانی این وبلاگ تقدیم همه یاسینهای کوچک من که خدا آنها را لایق فرشته شدن دانست و تقدیم همه فرشتههای کوچکی که با دردی به بزرگی سرطان دست و پنجه نرم میکنند.
پنجمین دوره بخش سراسری و سومین دوره بخش بینالملل جشنواره دستهای کوچک دعا امسال، در 2 بخش سراسری و بینالمللی به همت حوزه هنری استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
این جشنواره که ویژه انتخاب بهترین دعای تحویل سال از زبان کودکان است از سال 84 در تبریز آغاز شده و اهدافی مانند ترویج فرهنگ دعا و نتایج آن در راستای نشر ارزشهای دینی، بیان غنیترین احساسات خداجویانه در میان کودکان و گفتگوی بیآلایش کودکان با خداوند را مورد توجه قرار میدهد.
براساس این گزارش، آثار برگزیده این جشنواره نیز در قالب کتابی نفیس به دو زبان فارسی و انگلیسی منتشر خواهد شد.